Welkom bij Fotocadeaumaken.nl

Hier kun je memoryspellen en kaartspellen maken met je eigen foto's en teksten op de voor- en achterkanten, dus dubbelzijdig bedrukt! De memoryspellen zitten in een mooi blik met op het deksel ook je eigen tekst en afbeelding. De kaartspellen met 54 kaarten van echt speelkaartenkarton zitten in een kaartdoosje waar je ook een eigen afbeelding en tekst op kunt zetten. Het zijn superleuke kado's om te krijgen én om te geven! TIP-> registreer en login voordat je begint aan het maken van je spel!

Foto memory makenFoto kaartspel maken

Nieuws
Heb je weinig tijd of vind je ons uitgebreide systeem teveel gedoe om zelf een spel te maken? Geen nood, want met de "spel-maak-service" kun jij toch een prachtig kaart- of memoryspel met eigen foto's thuisbezorgd krijgen! Als je een kaart- of memoryspel inclusief "spel-maak-service" bestelt, hoef je na afronding van je bestelling alleen maar heel snel en eenvoudig je foto's te uploaden. Dat is alles wat je hoeft te doen en het neemt maar een paar minuten in beslag. Vervolgens maken wij van je foto's een prachtig spel voor je dat je per post ontvangt.
Fotocadeaumaken.nl gaat vanaf nu foto's die langer dan 1 jaar geleden zijn ge-upload, automatisch verwijderen. Dit ter bescherming van je privacy zodat je foto's niet onbedoeld jarenlang in ons systeem blijven staan. De eerste keer dat we oude foto's gaan verwijderen is op 7 juni 2019 a.s.
Bestel 2 of meer dezelfde spellen en krijg extra korting!