Spel-maak-service

Heb je weinig tijd, of vind je ons uitgebreide FotoCadeauMaken-systeem teveel gedoe om zelf een spel te maken?

Geen nood, want met onze "spel-maak-service" kun jij toch ook een prachtig kaart- of memoryspel met je eigen foto's thuisbezorgd krijgen!

Onderstaand bestel je een kaart- of memoryspel inclusief "spel-maak-service". Na afronding van je bestelling ga je naar https://kaartspelmaken.nl/ waar je razendsnel en eenvoudig je foto's upload. Dat is alles wat je hoeft te doen en het neemt maar een paar minuten in beslag. Vervolgens maken wij van je foto's een prachtig spel voor je dat je per post ontvangt.

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie!

Kaartspel Authentiek met spel-maak-service

Hier bestel je een kaartspel inclusief "spel-maak-service". Als je bijvoorbeeld weinig tijd hebt, of een spel maken teveel gedoe vindt, dan is dit de ideale oplossing. Na afronding van je bestelling ga je naar https://kaartspelmaken.nl/ waar je razendsnel en eenvoudig alleen je foto's upload. Dat is alles wat je hoeft te doen en het neemt maar een paar minuten in beslag. Vervolgens maken wij een prachtig spel van je foto's en dat spel ontvang je kant & klaar per post. De spel-maak-service prijs bedraagt €15,- en is verwerkt in de weergegeven prijzen en aantallen per stuk.
From €19.95 incl tax

Memoryspel XL met spel-maak-service

Hier bestel je een Memoryspel XL (40 x 2 kaartjes) inclusief "spel-maak-service". Als je bijvoorbeeld weinig tijd hebt, of een spel maken teveel gedoe vindt, dan is dit de ideale oplossing. Na afronding van je bestelling ga je naar https://kaartspelmaken.nl/ waar je razendsnel en eenvoudig je foto's upload. Dat is alles wat je hoeft te doen en het neemt maar een paar minuten in beslag. Vervolgens maken wij een prachtig spel van je foto's en dat spel ontvang je kant & klaar per post. De spel-maak-service prijs bedraagt €15,- en is verwerkt in de weergegeven prijzen en aantallen per stuk.
From €21.95 incl tax

Memoryspel met spel-maak-service

Hier bestel je een Memoryspel (20 x 2 kaartjes) inclusief "spel-maak-service". Als je bijvoorbeeld weinig tijd hebt, of een spel maken teveel gedoe vindt, dan is dit de ideale oplossing. Na afronding van je bestelling ga je naar https://kaartspelmaken.nl/ waar je razendsnel en eenvoudig je foto's upload. Dat is alles wat je hoeft te doen en het neemt maar een paar minuten in beslag. Vervolgens maken wij een prachtig spel van je foto's en dat spel ontvang je kant & klaar per post. De spel-maak-service prijs bedraagt €15,- en is verwerkt in de weergegeven prijzen en aantallen per stuk.
From €19.95 incl tax